MERSİN / YENİŞEHİR - Perşembe Vakfı Ortaokulu

Etiket Sonuçları: Proje

Şbt

Bakanlığımızın başlattığı "Dilimizin Zenginlikleri" projesi şubat ayı deyim ve atasözleri etkinlikleri kapsamında öğrencilerimizin yapmış olduğu resimlerin sergisi yapıldı.

Bu başarılı sergi için Türkçe Öğretmenimiz Erbil Yılmaz ve Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Dilek Tutal Gönül’e ve tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

Bakanlığımız tarafından yürütülmekte olan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında etkinliklerimiz tüm hızıyla devam ediyor.

Emeği geçen okul idarecilerimize, öğrencilerimize ve Türkçe öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz Matematik Öğretmeni Burcu Atalar  tarafından yürütülen “Web 2.0 Araçları Günlüğüm” eTwinning projesi kapsamında  öğrencilerimiz web 2.0 araçlarını derslere entegre ederek eğlenerek öğrenmektedirler.

Projeye üye olan öğrencilerimiz farklı okullardan farklı akranlarıyla iletişim kurarak onlarla iş birliği yapmaktalar. Proje kapsamında Canva, Kahoot, Padlet, Wordwall, e-kitap gibi web 2.0 araçlarını ders içeriklerine entegre eden öğrencilerimiz böylece bu araçları kullanmayı öğrenirken diğer taraftan da ders içerikleri üretmeyi başarıyorlar.

Öğretmenimize ve öğrencilerimize proje çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Ara

Okulumuzun İngilizce Öğretmeni Gizem Burcu Yurtseven ve Türkçe Öğretmeni Solmaz Gezer, 22 Aralık 2023'te düzenlenen eTwinning Yenişehir Çalıştayı'na katılmışlardır.

Öğretmen ve öğrencilerimize projelerinde başarılar dileriz.

Ekm

9-14 Ekim 2023 Erasmus Days etkinlikleri kapsamında okulumuzda Erasmus projeleri tanıtımı, proje yaygınlaştırması ve Erasmus projelerinin özellikleri ile ilgili etkinlikler gerçekleştirildi.

Etkinliklerde görev alan idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Eyl

2023-2024 eğitim ve öğretim yılı çalışmaları kapsamında güz dönemi seminerlerimizi okulumuz için yıkım kararı alınmasından dolayı Hacı Zarife Aygar Anadolu Lisesinde tamamladık.

4 Eylül Pazartesi günü Okul Müdürü M.Özkan KOCAL, Müd. Yardımcıları Ayşe BALCI, Hamza KAÇMAZ ve Hasan KAPLAN yönetiminde tüm öğretmenlerimizin katılımı ile Kurul Toplantısı yapılmıştır.

5 Eylül Salı günü tüm branşlarda zümre toplantıları yapılmıştır. Öğretmenlerimiz bu toplantılarla yeni eğitim ve öğretim yılına hazırlıklarını yapmışlardır.