T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MERSİN / YENİŞEHİR - Perşembe Vakfı Ortaokulu

Mrt

"Gerçek bilgi kaynaklarımız kütüphanelerimizdir."
Okulumuzda Kütüphaneler Haftası programı yapılarak kitaplar ve kütüphanelerin önemi vurgulandı.
Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. yıl dönümünü okulumuzda gerçekleştirdiğimiz çeşitli etkinliklerle kutladık.

Başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarını sevgi, saygı ve minnetle anıyoruz.

Çanakkale Zaferimiz kutlu olsun.

Programlarda emeği geçen idareci, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Bisiklet yarışlarında takım halinde Mersin birincisi olan öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Emeği geçen idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

10 Mart 2024’te Hatay’da düzenlenen Çevre İller Minikler Taekwondo Şampiyonası'nda okulumuz 5/B sınıfı  öğrencisi Sidelya Ecem Atlı, 40 kg minik bayanlarda birbirinden zorlu maçlar kazanarak şampiyon olmuştur.

Öğrencimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Mrt

Okulumuz öğrencilerinden Ela Karakesme 28-29 02 okullar arası bölge yıldızlar atletizm yarışmasında yüksek atlamada 1.34 m’yi geçerek Mersin bölge ikincisi oldu.

Öğrencimiz, barajı geçtiği için Kayseri'de yapılacak olan final yarışlarında Mersin’i ve okulumuzu temsil etmeye hak kazanmıştır.

Öğrencimizi kutluyor, emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

8. sınıf öğrencilerimizin liseleri daha iyi tanıyabilmeleri için okul gezileri düzenledik. Öğrencilerimiz, okul tanıtım gezileri ile belki de kazanacakları okulları yakından görmüş oldular.

Tüm öğrencilerimize yürekten başarılar dilerken bu gezide emeği geçen okulumuz rehber öğretmenlerine ve okul idarecilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Bakanlığımızın başlattığı "Dilimizin Zenginlikleri" projesi şubat ayı deyim ve atasözleri etkinlikleri kapsamında öğrencilerimizin yapmış olduğu resimlerin sergisi yapıldı.

Bu başarılı sergi için Türkçe Öğretmenimiz Erbil Yılmaz ve Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Dilek Tutal Gönül’e ve tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

Okulumuzda uygulanan ÇEDES Projesi kapsamında şubat ayı değerimiz olan “sabır” kavramıyla ilgili okul panosu hazırlandı. “sabır” kavramının hayatımızdaki yeri ve önemine vurgu yapıldı.

Öğrencilerimizin bu değerimizi hem içselleştirip hem de bu konuda daha bilinçli hale gelmeleri için her kademe düzeyinde hikâye, şiir, resim yapma etkinlikleri gerçekleştirildi. Ortaya çıkan ürünler öğrenciler tarafından sınıf arkadaşlarıyla paylaşıldı ve toplu bir şekilde fikir alışverişinde bulunuldu. Daha sonra ortaya çıkan ürünler sınıf panolarında sergilendi.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkir ederiz.

Şbt

Öğrencimiz Ecrin Sevimlikurt takımıyla birlikte Mersin Deneyap Şenliğinde birinci olmuştur.

Öğrencimizi kutluyor, emeği geçen idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı 2. Dönem Başı Öğretmenler Kurulu, Hacı Zarife-Çelebi Aygar Anadolu Lisesinde 6 Şubat 2024 Salı günü tüm idareci ve öğretmenlerimiz tarafından katılım sağlanarak yapılmıştır.

Ock

2023-2024 eğitim ve öğretim yılı 1. dönemi bugün sona erdi.

Tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize iyi tatiller dileriz.

Ock

Okulumuz öğrencilerinden Aysu Hanlı  ve Ela Karakesme  Mersin okul sporları floor curling  dalında  takım halinde il üçüncüsü  olmuştur.

Öğrencilerimizi bu başarılarından dolayı kutluyor, emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

Okulumuz 6. sınıf öğrencilerinden Yavuz Emre Keskin, Yüzme Küçük Erkekler İl Birinciliği Yarışmalarında Mersin 4.sü olarak bizleri gururlandırmıştır.

Öğrencimizi bu başarısından dolayı kutluyor, emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

Bakanlığımız tarafından yürütülmekte olan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında etkinliklerimiz tüm hızıyla devam ediyor.

Emeği geçen okul idarecilerimize, Türkçe öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamaları kapsamında okulumuzda Sınıflar Arası Kaleli Yakan Top Turnuvası düzenlenmiştir.

Bu keyifli ve heyecan dolu etkinlik için beden eğitimi öğretmenlerimize teşekkür ederiz.