MERSİN / YENİŞEHİR - Perşembe Vakfı Ortaokulu

eTwinning Faaliyetlerimiz Devam Ediyor

Okulumuz Türkçe Öğretmeni Solmaz Gezer tarafından yürütülen eTwinning Projeleri devam ediyor.

Well Being With Little Hearts

Projenin amacı öğrencilerimizin okuldaki "iyi oluş"unu sağlayabilmektir. Bu yılki eTwinning konusu well being. Well Being kelimesi Türkçe’de “iyi oluş, bütünsel sağlık” gibi anlamlara karşılık geliyor

“Peki well being nedir?”

Vücudumuzda üç beden var: fiziksel, ruhsal ve zihinsel. Bu üç beden birbirinden bağımsız değil ve birbirini sürekli etkiliyor. Bahsettiğimiz bu üç bedenin “iyi ve esenlik halinde olması” ise wellbeing olarak tanımlanıyor.

Bizler de bu proje vesilesiyle yaptığımız etkinliklerde öğrencilerimizin fiziksel, ruhsal ve zihinsel iyi oluşlarını sağlamaya çalışacağız.

Stress-Free Environment

Projenin amacı çocukların okulda özellikle psikolojik açıdan iyi olmalarını sağlamaktır. "Bir birey mutlu olduğu için mi başarılıdır, yoksa başardığı için mi mutludur?" sorusunun cevabını aramaya çalışıyoruz. Proje sayesinde yaptığımız etkinliklerle öğrencileri mutlu eden şeylere ulaşmaya çalışacağız.

05-05-202405-05-2024

Yayın: 05.05.2024 - Güncelleme: 05.05.2024 22:41 - Görüntülenme: 39