T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MERSİN / YENİŞEHİR - Perşembe Vakfı Ortaokulu

Şbt

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı 2. Dönem Başı Öğretmenler Kurulu, Hacı Zarife-Çelebi Aygar Anadolu Lisesinde 6 Şubat 2024 Salı günü tüm idareci ve öğretmenlerimiz tarafından katılım sağlanarak yapılmıştır.

Ock

2023-2024 eğitim ve öğretim yılı 1. dönemi bugün sona erdi.

Tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize iyi tatiller dileriz.

Ock

Okulumuz öğrencilerinden Aysu Hanlı  ve Ela Karakesme  Mersin okul sporları floor curling  dalında  takım halinde il üçüncüsü  olmuştur.

Öğrencilerimizi bu başarılarından dolayı kutluyor, emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

Okulumuz 6. sınıf öğrencilerinden Yavuz Emre Keskin, Yüzme Küçük Erkekler İl Birinciliği Yarışmalarında Mersin 4.sü olarak bizleri gururlandırmıştır.

Öğrencimizi bu başarısından dolayı kutluyor, emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

Bakanlığımız tarafından yürütülmekte olan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında etkinliklerimiz tüm hızıyla devam ediyor.

Emeği geçen okul idarecilerimize, öğrencilerimize ve Türkçe öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamaları kapsamında okulumuzda Sınıflar Arası Kaleli Yakan Top Turnuvası düzenlenmiştir.

Bu keyifli ve heyecan dolu etkinlik için beden eğitimi öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz Matematik Öğretmeni Burcu Atalar  tarafından yürütülen “Web 2.0 Araçları Günlüğüm” eTwinning projesi kapsamında  öğrencilerimiz web 2.0 araçlarını derslere entegre ederek eğlenerek öğrenmektedirler.

Projeye üye olan öğrencilerimiz farklı okullardan farklı akranlarıyla iletişim kurarak onlarla iş birliği yapmaktalar. Proje kapsamında Canva, Kahoot, Padlet, Wordwall, e-kitap gibi web 2.0 araçlarını ders içeriklerine entegre eden öğrencilerimiz böylece bu araçları kullanmayı öğrenirken diğer taraftan da ders içerikleri üretmeyi başarıyorlar.

Öğretmenimize ve öğrencilerimize proje çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Ara

Okulumuz öğrencilerinden Aysu H. atletizm gülle  atma dalında  Mersin 3.sü, Ela K. ise atletizm yüksek  atlamada Mersin 2.si olmuştur.

Öğrencilerimizi tebrik ediyor, idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Okulumuzun 5. sınıf öğrencileri, öğretmenlerinin eşliğinde sinema etkinliği gerçekleştirdi.

Öğretmen ve öürencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Mersin Büyükşehir Belediyesi Gezici Kütüphanesi Kitobüs, kitap kurdu öğrencilerimizle buluştu.

Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzun İngilizce Öğretmeni Gizem Burcu Yurtseven ve Türkçe Öğretmeni Solmaz Gezer, 22 Aralık 2023'te düzenlenen eTwinning Yenişehir Çalıştayı'na katılmışlardır.

Öğretmen ve öğrencilerimize projelerinde başarılar dileriz.

Kas

Öğrencilerimiz, okulumuz fen ve teknoloji öğretmenleri Esra Bahçe ile Yeşim Aktoprak Semiz'in öncülüğünde Astronom Emre Arıtoprak ile Zoom üzerinden görüşerek astronomi ve uzay ile ilgili bilgiler almışlardır.

Bizlere bu alanda değerli bilgiler veren Astronom Emre Arıtoprak'a, etkinliği düzenleyen öğretmenlerimize ve katılan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

"Dünyanın her tarafında öğretmenler insan topluluğunun en özverili ve saygıdeğer unsurlarıdır." Mustafa Kemal Atatürk

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programı düzenlendi.

Öğretmenler Günü programlarında emek veren idareci, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümünde saygı, sevgi ve minnetle andık.

Emeklerinden dolayı idareci, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılını büyük bir coşkuyla kutladık.

Hacı Zarife-Çelebi Aygar Anadolu Lisesinde yapılan kutlama töreninde muhteşem etkinliklerle Cumhuriyet Bayramımızı kutladık.

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün şehitlerimizi sevgi, saygı ve minnetle anıyoruz.

Programda emeği geçen idareci, öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.