MERSİN / YENİŞEHİR - Perşembe Vakfı Ortaokulu

Eyl

Okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu program çerçevesinde 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma töreni yapıldı.

Mersin Yenişehir Anadıolu Lisesi ve Hacı Zarife Aygar Çelebi Anadolu Lisesinde yapılan törenlerde saygı duruşı ve İstiklal Marşı'nın ardından yazılar ve şiirler okundu.

Programı hazırlayan idareci, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

İlköğretim Haftası Kutlu Olsun!

"Ülkemizi gerçek hedefe, gerçek mutluluğa kavuşturmak için iki orduya ihtiyaç vardır: Biri vatanımızı kurtaran asker ordusu, diğeri ulusumuzun geleceğini yoğuran irfan, bilim, kültür ordusudur." (Mustafa Kemal ATATÜRK)

2023-2024 eğitim ve öğretim yılı Perşembe Vakfı Ortaokulu ailesi için 2 okulda başladı: Mersin Yenişehir Anadıolu Lisesi ve Hacı Zarife Aygar Çelebi Anadolu Lisesinde. İlköğretim Haftası ile ilgili her iki okulumuzda da çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi. Okul Müdürü Mehmet Özkan KOCAL tüm öğrencilere, öğretmenlere ve velilere seslenerek yeni eğitim ve öğretim yılının hayırlı olmasını, başarılarla dolu geçmesini dilediğini belirtti.

Şiirler, yazılar okundu, okul panolarında görseller asıldı. Geleceğin temeli olan ilköğretimin önemi üzerinde duruldu.

Yeni bilgiler, yeni dostluklar, güzel günler ve aydınlık fikirlere sağlıkla kavuşmamız dileğiyle, İlköğretim Haftası kutlu olsun!

Eyl

2023-2024 eğitim ve öğretim yılı çalışmaları kapsamında güz dönemi seminerlerimizi okulumuz için yıkım kararı alınmasından dolayı Hacı Zarife Aygar Anadolu Lisesinde tamamladık.

4 Eylül Pazartesi günü Okul Müdürü M.Özkan KOCAL, Müd. Yardımcıları Ayşe BALCI, Hamza KAÇMAZ ve Hasan KAPLAN yönetiminde tüm öğretmenlerimizin katılımı ile Kurul Toplantısı yapılmıştır.

5 Eylül Salı günü tüm branşlarda zümre toplantıları yapılmıştır. Öğretmenlerimiz bu toplantılarla yeni eğitim ve öğretim yılına hazırlıklarını yapmışlardır.

Dergimiz İvme'nin ikinci sayısı ile sizlerleyiz.

80 sayfalık bir yolculukla zihinlerde ve yüreklerde hoş bir iz bırakabilmek dileğimizle...